"Addig volt az Istennek áldása rajtunk, addig volt országunk, míg az mi hitünk virágjában volt" /Pázmány Péter/

Ítélet

Érdekel egy izgalmas jogi kérdés? Foglalkoztat egy remek témaötlet? Benne lennél a 2025-ös OTDK keretben?

Dr. habil. Pogácsás Anett PhD, egyetemi docens

2024. augusztus 27. - Ítélet.Pázmány

Érdekel egy izgalmas jogi kérdés? Foglalkoztat egy remek témaötlet? Benne lennél a 2025-ös OTDK keretben? 2024 őszén figyeld tehetséggondozó programjainkat – akkor is, ha már a célegyenesben vagy, és akkor is, ha még csak most szeretnéd megtudni, mi is az a diákkör!

tdk_1.jpg

A kétévente megrendezésre kerülő Országos Tudományos Diákköri Konferencia következő fordulója 2025 márciusában lesz, ezúttal a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara lesz a házigazda. Az, hogy ki lesz az a 40 szerző, illetve 20 opponens, akik Karunkat képviselik ezen a rangos megmérettetésen, 2024 decemberére dől el. 2024 októberében és novemberében is tartunk még kari válogatót, ahol esély nyílhat a kvalifikációra, és október elején kihelyezett tréninget tartunk, ahová várjuk majd azokat, akik őszre várhatóan elkészülnek TDK dolgozatukkal.

A diákkör nem csak arról szól, hogy egy adott részterület kiváló szakértőjévé válhatsz már az egyetemi évek alatt, hogy fejlesztheted logikádat, szóbeli és írásbeli képességeidet, hogy letehetsz valami kiemelkedőt az asztalra, hogy különféle díjakat seperhetsz be, hanem közösséget is teremt.

Legyél a diákköri közösség tagja!

Részletek folyamatosan frissülő tehetséggondozó oldalunkon:

A diákköri kutatásokat összegző, legutóbb megjelent hallgatói tanulmánykötetbe honlapunk Kiadványaink lapfülén bele is lehet lapozni, hasonló publikációs lehetőséget is folyamatosan biztosítunk, ennek részletei is a fenti tehetséggondozó oldalunkon érhetők el, csakúgy, mint a TDK-val összefüggő pályázati felhívásaink is. A 2023/2024. tanévben megvalósult programokról kedvcsináló videóink megtalálhatóak a PPKE JÁK Youtube-csatornáján. 

Tehetségtámogató rendezvényeink és pályázataink 2023. július 1. - 2024. augusztus 31. között a Pázmány Péter Katolikus Egyetem NTP-HHTDK-23-0076 sz. „PPKE JÁK TDK műhelyek ’23 – a tehetségek kibontakoztatásáért” c. projektjében, a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával, a Nemzeti Tehetség Program keretében elnyert egymillió-ötszázezer forint vissza nem térítendő támogatásnak köszönhetően kerültek megvalósításra.

Ne maradj le hasonló tartalmakról,
kövess minket Facebook-on és Instagram-on!

A bejegyzés trackback címe:

https://itelet-pazmany.blog.hu/api/trackback/id/tr1018472573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása