"Addig volt az Istennek áldása rajtunk, addig volt országunk, míg az mi hitünk virágjában volt" /Pázmány Péter/

Ítélet

Ítélet

Szegedi Zita Adél

2024. augusztus 24. - Ítélet.Pázmány

Kedves Elsőéves!

Elsőként is megragadnám az alkamat, hogy szívből gratuláljak a sikeres felvételidhez! Hogy Brazda Zsombor szerkesztőtársam szavait idézzem: „Kérlek, állj meg egy pillanatra és veregesd meg a saját válladat, hiszen kemény munka gyümölcse érett most be, légy nagyon büszke magadra!” 

itelet_1.jpg

Most, ahogy az újságot a kezedben tartod, biztos elgondolkoztál rajta, hogy kik „rejtőzhetnek” a lapok mögött, hogy kik állították össze ezt a kis kezdeti útmutatót neked. Engedd meg, hogy bemutatkozzunk: mi vagyunk az Ítélet, az Egyetem Jogi Karának hallgatói lapja és szervezete. 1998 óta vagyunk jelen a karon. Azóta természetesen számos változáson átestünk már, de a lényeg ugyanaz maradt: legfőbb célunk, hogy a különböző cikkek írásával kibontakoztathassuk a kreativitásunkat, és mindezt egy közösség részeként tehessük meg.  

Tagjainknak lehetőségük van az őket érdeklő témák boncolgatására, cikkekkel kapcsolatos látványtervek készítésére, események fotózására, sőt, akár interjúk készítésére is. Ezek a tartalmak aztán szemeszterenként kétszer nyomtatott újság formájában, és hetente több alkalommal pedig a blog felületünkön jelennek meg. De ha épp nem az újsággal foglalatoskodunk, programot szervezünk; ilyenek a 3 napos őszi és tavaszi összerántóink, csapatépítő alkalmaink, de általában megtalálhattok minket a Mikszáth téren is, az órák fáradalmait pihenvén.

Ha meghoztam a kedved és úgy érzed, szívesen kipróbálnád magad az írás világában, szeretnél az egyetemen belül egy szuper közösség tagjává válni, ne habozz, várjuk ősszel a felvételi cikkedet és motivációs leveledet, a lent megadott elérhetőségek egyikén, hogy aztán szóbeli elbeszélgetés keretein belül is megismerhessünk! 

Addig is kövess be minket, hogy az újdonságok mellett érdekes tartalmakról is értesülj!

Ne maradj le hasonló tartalmakról,
kövess minket Facebook-on és Instagram-on!

A bejegyzés trackback címe:

https://itelet-pazmany.blog.hu/api/trackback/id/tr2718465545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása