"Addig volt az Istennek áldása rajtunk, addig volt országunk, míg az mi hitünk virágjában volt" /Pázmány Péter/

Ítélet

Hallgatói Önkormányzat

Dér-Herendovics Zsolt

2024. augusztus 21. - Ítélet.Pázmány

Kedves Gólyák!

Engedjétek meg, hogy a Hallgatói Önkormányzat nevében is köszöntselek titeket a Pázmányon és egyben gratuláljak a felvételetekhez!

hok_1.jpg

Biztosíthatlak titeket, hogy életetek eddigi legembertpróbálóbb, de ugyanakkor legeseménydúsabb és legizgalmasabb 5 éve fog most következni! Az egyetemi éveitek színesítésén a Hallgatói Önkormányzat, ismertebb nevén a HÖK is mindig keményen fog dolgozni, egyik elsődleges feladatunk a szórakoztató és közéleti programok szervezése. Gondolhattok itt a gólyatáborra, a gólyabálra, kari bulikra, kerekasztal-beszélgetésekre, tárgyalás- és intézménylátogatásokra és még megannyi minden másra. A HÖK működése alapvetően a különböző bizottságokon alapul, amelyek ellátják a szervezet minden működési területét.

Másik nagyon fontos feladatunk a hallgatói érdekképviselet, hiszen ki tudná jobban mire van szüksége egy hallgatónak, mint egy másik hallgató? Az érdekképviseleti munkánk során folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a hallgatók közösségével és megpróbálunk egy hidat képezni a Kar vezetősége felé, így természetesen a kari vezetőséggel is állandó kapcsolatban vagyunk és felhívjuk figyelmüket az éppen felmerülő problémákra.

A Hallgatói Önkormányzat azonban nem csak egy szervezet, hanem egy nagyszerű közösség is, ahol az ember már az egyetemi évei elején életre szóló barátságokat köthet, így bíztatok minden nyitott, vállalkozókedvű és talpraesett gólya hallgatótársamat, hogy csatlakozzon hozzánk!

Sok sikert az egyetemi évekhez!

Ne maradj le hasonló tartalmakról,
kövess minket Facebook-on és Instagram-on!

A bejegyzés trackback címe:

https://itelet-pazmany.blog.hu/api/trackback/id/tr518465543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása