"Addig volt az Istennek áldása rajtunk, addig volt országunk, míg az mi hitünk virágjában volt" /Pázmány Péter/

Ítélet

Erasmus Tutorok - Bemutatkozás

Mag Sára

2024. augusztus 22. - Ítélet.Pázmány

Az Erasmus Tutorok az Erasmus mobilitási program keretében Magyarországra és egyúttal egyetemünkre érkező külföldi diákokkal foglalkozó egyetemi hallgatói szervezet.

erasmus_tutorok.JPG

A szervezet legfontosabb feladatai közé tartozik, hogy a lehető leghatékonyabban segítse az erasmusos hallgatók egyetemi életét és mindennapjait, emellett pedig, hogy elősegítse azok egyetemi életbe történő beilleszkedését. A folyamatos segítségnyújtás mellett a külföldi diákok számára heti rendszerességgel szervezünk programokat és kirándulásokat Budapesten, és az ország különböző városaiban egyaránt. E tevékenységnek köszönhetően jellemző, hogy a magyar és a külföldi diákok között akár szorosabb barátságok is kialakulnak.

Szervezetünkben törekszünk a belső összhang és harmónia megteremtésére, ezért a diákok részére tartott eseményeken túl számos csapatépítő találkozót, bevonó tábort és külföldi tanulmányi kirándulást szervezünk, amellyel segítjük a megfelelő és gördülékeny közös munkát és kommunikációt.

Minden félév végén szervezünk felvételt, a jelentkezéshez pedig csak egy önéletrajzot és egy idegennyelvű motivációs levelet várunk, majd a második fordulóban kerül sor egy személyes beszélgetésre is. A felvételi időpontját és az azzal kapcsolatos részleteket, mind az egyetemen, mind a közösségi médiai felületeinken közzétesszük.

Elérhetőségeink:

Email: erasmus.tutorok@gmail.com

Facebook: Erasmus Tutor Network- Pázmány University- Faculty of Law

Instagram: @erasmus_tutors

Tiktok: @erasmustutorok

Ne maradj le hasonló tartalmakról,
kövess minket Facebook-on és Instagram-on!

A bejegyzés trackback címe:

https://itelet-pazmany.blog.hu/api/trackback/id/tr7518465239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása