A PPKE JÁK Hallgatói Lapjának blogja

Közeleg az (O)TDK - Ne hagyjátok ki!

Péczka László

2018. február 25. - Ítélet

Minden hallgató számára aranyat ér egy dicséretre méltó sor az önéletrajzában. Egyetemi tanulmányaink alatt számos alkalommal keressük a lehetőségeket. Rövid ajánlásomban a legjobb, legnagyobb lehetőséget mutatom be számotokra.

1_1.jpg

 2017 őszén elindult a felkészülési időszak a 2019 tavaszán megrendezésre kerülő OTDK- ra. Kiemelt jelentőségét mi sem mutatja jobban, minthogy Karunk ad otthont az országos konferenciának. A tanév első félévében- 2017. október 15-én az érdeklődő hallgatóság részt vehetett egy TDK Börzén, amely támpontokat adott a kari TDK fordulóról, az OTDK sajátosságairól, valamint egy országos első helyezést elért dolgozat is bemutatásra került. Az E4-es előadóban a bemutatók után svédasztalos finomságok majszolása mellett kötetlen beszélgetésre nyílt lehetőség az oktatókkal, akik tanszékeiket népszerűsítették az érdeklődők számára.

2_kep.jpg

A tavaszi félévben és a következő tanév őszi szemeszterében is két fordulóban bizonyíthatnak a rátermett hallgatók. Ebben a szemeszterben két lehetőségetek van a tudományos munkáitok bemutatására. Március 8-án és Május 7-én bizonyíthatjátok rátermettségeteket. A legjobb eredményt elérő dolgozatok szerzői pedig lehetőséget kapnak munkájuk bemutatására az OTDK- n.

Véleményem szerint későbbi jogi pályafutásotok, karrieretek szempontjából is hasznos nevezni erre a remek lehetőségre. Másodsorban azok számára is hasznos lehet, akik időben szeretnék szakdolgozatukat elkészíteni. Minden szempontból ajánlani tudom számotokra! Jó felkészülést! Mutassuk meg, hogy egyetemünk éri el a legtöbb helyezést!

A kari fordulók jelentkezési feltételeiről, határidőkről, minden TDK-val kapcsolatos információt megtalálhattok az egyetemi honlapon (https://jak.ppke.hu/hallgatoinknak/tdk).

Amennyiben kérdésetek támadna, nyugodtan forduljatok Pogácsás Anett Tanárnőhöz bizalommal (pogacsas.anett@jak.ppke.hu).                                          

A bejegyzés trackback címe:

https://itelet-pazmany.blog.hu/api/trackback/id/tr8813696874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.