A PPKE JÁK Hallgatói Lapjának blogja

Egy éves az Ítélet blog!

2012. június 28. - Ítélet

Kedves Olvasóink!

Boldogan jelenthetjük ki: az Ítélet blog betöltötte egy éves korát! Egy esztendő telt el azóta, hogy főszerkesztőnk, Mikola Orsolya köszöntője megjelent az akkor még eltérő kinézettel rendelkező blogon. Aki jártas az internetes oldalak készítésében, az jól tudja: a világhálón, ahol mindenki az újdonságra hajt, nehéz fenntartani az érdeklődést, így itt még nagyobb szerepe van az időnek. Sok olyan oldal létezik/létezett, ahol egy-egy cikk után abbahagyták a dolgot, hiszen nem sikerült olvasói bázist kialakítani. Éppen ezért még nagyobb büszkeséggel állíthatjuk: az Ítélet blognak sikerült úgy betöltenie egy éves korát, hogy látogatottsága folyamatosan nő! Reméljük, hogy újdonságainkkal e tendenciát csak javítani fogjuk!

"Nem az idő halad: mi változunk." - írta Madách Imre és ez igaz az Ítélet blogra is. A jeles esemény alkalmával ugyanis úgy döntöttünk, az eddigi, használhatónak mondható, ám a többi weboldalhoz képest kezdetleges kinézetet újjal váltjuk fel. Az új kinézet dinamikusabb és jogász szemmel nézve - némi humorral fűszerezve a dolgot - "ítélethez méltóbb" lett. Reméljük, hogy nektek is elnyeri tetszéseteket!

Az új kinézethez pedig új tartalmat is kötöttünk: az oldalsó menüben a továbbiakban olyan információkat is találni fogtok, ami korábban - habár igény lett volna rá - hiányzott. Ilyen az aktív cikkíróink doboz, ahol az egyes cikkíró nevére kattintva megtalálhatjátok a kezdetektől itt megjelent, általa készített írásokat. Ugyanígy újdonságnak számít az Ítélet blog kapcsolódó oldalainak legfrissebb cikkeiről készült gyűjtemény, ahol folyamatosan figyelemmel kísérhetitek az új cikkek megjelenését az adott oldalon.

Ilyen és még sok más újdonságot tartalmaz a megújult Ítélet blog, melyek teljes felsorolása túl sokáig tartana és megfosztani sem akarunk senkit a felfedezés örömétől. Azt tanácsoljuk hát, hogy nézzétek meg magatok a megújult oldalt, melynek böngészéséhez jó szórakozást kíván:

az Ítélet Szerkesztősége!

birthday_cake2.png

Aki pedig az újdonságokkal kapcsolatban szeretné véleményével segíteni a blog további fejlesztését, az megteheti a jelen cikkhez fűzött hozzászólásában. Ezeket figyelemmel kísérjük és a jobb ötleteket igyekszünk megvalósítani!

A bejegyzés trackback címe:

https://itelet-pazmany.blog.hu/api/trackback/id/tr704609297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.