A PPKE JÁK Hallgatói Lapjának blogja

Ítélet

Szerkesztői köszöntő

2011. június 28. - Ítélet

Egyetemünk hivatalos kari hallgatói lapja, az Ítélet új ruhába öltözött s netes elérhetőségre is szert tett: immár online is szeretne minél többetekhez eljutni.

Több mint 1000 példányban jelenünk meg szemeszterenként legalább három alkalommal, s az aktualitásokra való intenzívebb reagálást lehetővé téve hoztuk létre blogunkat, ahol mind a cikkek, mind a friss élmények gyorsabban közzétehetők és elérhetők lesznek.

Az utóbbi időben mind külsőleg, mint belsőleg megújultunk – nem kis részben a Hallgatói Önkormányzat jóvoltából–: állandó rovatokkal biztosítjuk az áttekinthetőséget, követhetőséget; írásainkkal mind az egyetemi, mint a jelentősebb, jogi életet érintő közéleti változásokat igyekszünk követni. Forma- és színvilágunk a jogi kar kékjéhez idomult, kifejezve a harmóniát és az összhangot, az értékrendünk tekintetében is, s beteljesítve azt a célkitűzést, amit – a korábban is megidézett – universitas szó kifejez: „az egyetem ugyanis attól egyetem, hogy az nem más, mint az oktatók, diákok szorosan együttműködő, egymás létét és elismerését kölcsönösen feltételező, sőt igénylő közössége” – írja Koltay András 2007-es szerkesztői köszönőjében.

Ekkor kezdődött az a folyamat, melyben időt és energiát nem kímélve csapattá szerveződött az Ítélet-es szerkesztőség egyrészt a személyes felvételi révén, másrészt a rendszeres szerkesztőségi üléseken keresztül.

Mi is ezt az irányvonalat kívánjuk folytatni, továbbvinni, immár sajtóigazolványt biztosítva rendszeres szerzőink részére, mely révén mind Magyarországon, mint Európában a legtöbb múzeumba, színházba, koncertre kedvezményesen, sok esetben ingyen nyerhetnek bebocsátást.

Ha kedvet kaptál a szerkesztőséghez való csatlakozáshoz, ne habozz és jelentkezz az itelet@jak.ppke.hu és a mikola.orsolya@gmail.com címen egy 1000 - 3000 karakteres motivációs levéllel, melyben leírod, hogy miért szeretnél az Ítélet-es közösséghez tartozni és hogy milyen újságírói tapasztalataid vannak!

Várunk szeretettel!

 

 

Mikola Orsolya

Az Ítélet főszerkesztője

2011. június

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://itelet-pazmany.blog.hu/api/trackback/id/tr133022514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.